​Virksomhedsprofil

​Arkitektkontoret GM 14 er et lille personligt arkitektfirma, der blev oprettet i foråret 2001 af arkitekt maa Henrik Lind.


Min baggrund er en tømreruddannelse i 1973, derefter en uddannelse som byggetekniker i 1975.
I 1976 påbegyndte jeg arkitektuddannelsen på Arkitektskolen i Århus, og tog afgangseksamen som arkitekt i 1982 og jeg havde i perioden indtil 2001 ansættelse hos i alt fire arkitektfirmaer.

Eget arkitektfirma fra 2001.

Bygherrens behov kommer først​

Som selvstændig har jeg sat mig det overordnede mål at udføre arkitektopgaverne i tæt dialog med bygherren (kunden), for derigennem at opnå det bedst mulige slutresultat, og jeg vil som ansvarlig arkitekt til enhver tid gøre mit til at præge opgaverne i retning af smuk og funktionel arkitektur - dog altid med udgangspunkt i bygherrens ønsker og behov.

Erfaring for mange typer projekter

Jeg har, i de mere end 30 år jeg har været beskæftiget i arkitektbranchen, udført mange forskellige typer opgaver, lige fra rådgivning i forbindelse med huskøb, til om- og tilbygninger, nye enfamiliehuse, både alm. standard og af mere luksuriøs karakter.

Desuden har jeg udført arkitektarbejde ved flere boligforeningsbyggerier, diverse erhversbyggerier, institutioner, kontor og fabriksbyggerier.

Min baggrund, som håndværksuddannet, har envidere været en god ballast i forbindelse med byggestyring og tilsyn ved mange af de opgaver, jeg har udført.

Arkitektkontoret GM14

Gødvad Mælkevej 14

​8600 Silkeborg

​Telefon: (+45) 2424 6435

Telefax: (+45) 8680 2433

E-mail: gm14@c.dk